Sain tämän ohjeen täältä: http://www.yhteishyva.fi/ruokamaailma/reseptit/leivonnaiset_l_p/fi_FI/pehmeat_suklaakeksit/
Mielestäni ehkä hiukan epäonnistui, koska kekseistä ei tullut oikein kuohkeita, vaan matalia.

Ohje on siis tässä:

Pehmeät suklaakeksit

30 kappaletta

 

Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää muna huolellisesti vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi ne taikinaan vuorotellen maidon kanssa. Pursota taikinasta peukalon kokoisia tankoja leivinpaperoidulle pellille. Voit myös nostella lusikalla taikinakokkareita pellille. Jätä tilaa pikkuleipien väliin, koska ne leviävät hieman paistamisen aikana. Paista pikkuleivät 200 asteessa uunin keskiosassa 10–12 minuuttia. Nosta jäähtymään ritilälle. Siivilöi jäähtyneiden pikkuleipien pinnalle tomusokeria.

Ja kuvia:
1241721534_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
1241721778_img-d41d8cd98f00b204e9800998e